HAYMEANA ANAOKULU
GÜLABİBEY MAH. ŞEHİT POLİS KENAN ARDIÇ CAD. HAYMANA ANAOKULU SİTESİ NO: 13 MERKEZ / ERZİNCAN

VİZYON

Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve/ veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin Milli Eğitimin temel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi; bilişsel, duygusal, psiko-motor, sosyal, dil ve özbakım becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde desteklemek ve onları İlköğretime hazırlamak, öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

1-Birbirimize saygılı davranırız. 2-Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir. 3-Problemler çözülmek için vardır prensibini benimseriz. 4-Karar almada herkesin katılımını sağlarız 5-Öğrenci merkezli eğitimi benimseriz 6-Kaliteden ödün vermeyiz 7-Ben yerine biz felsefesini benimseriz 8-Çevremizde iyi model olmaya çalışırız. 9-İlişkilerimizde diyalog esastır 10-Eleştirilere ve önerilere açığız 11-Öğrencilerimiz bizim önceliğimiz ve geleceğimizdir. 12-Çalışanların fikirlerine önem verir ve destekleriz 13-Değişime ve gelişmeye açığız 14-Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlıyız
Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

Doğal Gaz

İl Merkezinde otogara 500 Metre uzaklıktadır.